ZWAPPY voor NTR

Het is nooit eerder gebeurd, maar ZWAPPY gaat interactieve afleveringen maken voor omroep NTR. De afleveringen worden dagelijks gebruikt voor een nieuw kindertelevisie programma voor Zappelin. Het gaat om een nieuwe titel voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Goede samenwerking

Een sterk onderdeel van het concept is de samenwerking tussen online developers en televisiemakers, die ruim voor de lancering van het programma de handen ineen slaan. Juist door alle expertises op tijd bij elkaar te brengen, ontstaan mooie, nieuwe en innovatieve projecten. NTR deed dat al eerder bij het maken van de interactieve documentaire over De tuin der lusten van Jheronimus Bosch waar de omroep de Webby Award Publieksprijs 2017 mee won.

Achter de schermen

Wij zijn blij met de innovatieve stappen die omroepen zetten om het nieuwe kijkgedrag van de doelgroep tegemoet te komen. Iets waar we aan het begin van ZWART/WIT al voor pleitte. Interactieve video is daar wat ons betreft een passend middel voor. Voor het laatste nieuws, achter de schermen en hier en daar wat tipjes van de sluier kun je ons volgen via Instagram @zwappy_nl en ons ZWAPPY blog.