Hét bureau voor interactieve en inclusieve content en campagnes

Samen met onze partners streven wij ernaar de wereld een beetje mooier te maken. Wie kan daar nu beter bij helpen dan een team opgebouwd uit verschillende culturele en disciplinaire achtergronden. Wij onderbouwen echte verhalen uit echte levens met digitale technieken. Maar ook andersom. Innovaties uit de digitale wereld van design en development worden relevanter door ze in te kleuren met voelbare verhalen.

ZWRTWT is een klein creatief bureau voor grote mediabelevingen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Wij werken graag samen en schalen ons team naar grootte van ieder project. Met oog voor verhalen, diversiteit, sensitiviteit en een passie voor steden, mensen en gedragsverandering, maken we samen, met behulp van informatie, design en een vleugje entertainment, content pas echt speciaal.

Mede-eigenaar & Creative

Erwin

Mijn passie is om producties te ontwikkelen waar de gebruiker echt iets aan heeft. Producties die de drempel voor de eindgebruiker verlagen. Bijvoorbeeld de drempel voor jongeren om hulp te zoeken, de drempel voor analfabeten om de taal beter te beheersen, maar ook de drempel voor gediscrimineerden om een melding te maken.

Mede-eigenaar & Storyteller

Samuela

15 jaar geleden ontdekte ik als beginnend journalist dat er weinig inclusiviteit op redacties aanwezig was. Storytellers, developers, zwart en wit werkten veel te weinig samen. Het is waardevol om te zien dat wij daar bij ZWRTWT verandering in brengen. We hebben door de jaren heen mogen ervaren dat een combinatie tussen verhalen, design en interactiviteit, vanuit verschillende oogpunten voor vuurwerk zorgt!

Partner in Creative Developing

Geert-Jan

Geert Jan en ZWRTWT vormen al bijna 10 jaar een team. Deze front-end developer is vooral goed in het bedenken en bouwen van onze innovatieve projecten. Samen ontwikkelden we ZWAPPY en maakten we online projecten voor o.a. NTR, Taalhuis Den Haag, de Boterhamshow en Deliveroo.

Partner in Storytelling

Daphne

Onze eerste ontmoeting met deze journalist en stadsgeograaf was in New York. Met een gezamenlijke passie voor grootstedelijke ontwikkelingen en stadsverhalen, werkten we samen aan projecten als Den Haag Meldt, Den Haag Fietst en Servicepunt XL.

Partner in Film

Menno

Wij werken met verschillende cameramannen, maar samen met Menno stonden we aan de wieg van onze interactieve videodienst. Naast erg Amsterdams, is Menno ook erg flexibel, erg betrouwbaar en erg kundig met bewegende beelden.

Interactieve campagnes

Van verhalenmakers, stadsgeografen, designer en developers die samen optrekken, krijg je de beste ervaringen. Samen maken we interactieve campagnes. Zo laten we doelgroepen op een laagdrempelige manier kiezen, spelen en leren. We werken vanuit storytelling en zetten de verhalen uit met behulp van een succesvolle contentstrategie. Of het nu gaat om webstories, interactieve videoverhalen of een campagne op een tram. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal gezien wordt. En in het laatste geval, niet zomaar aan je voorbijrijdt.

Inclusieve content

Onze verhalen gaan ook over mensen die zich met veel communicatie-uitingen niet identificeren. Wij van ZWRTWT zien deze verhalen wel en nemen verschillende perspectieven mee in onze campagnes. Zo houden we rekening met nieuwe invalshoeken en inzichten, andere benaderingen en goed doordachte woordkeuzes, echte verhalen en rolmodellen. Dat zijn de ingrediënten van onze campagnes. We houden hierin rekening met de actualiteit. Hiermee maken we de meest krachtige verhalen nog krachtiger.

Samen delen, samen spelen

We bouwen onze spel-elementen graag op een eerlijke manier. Daarom gaat een deel van onze jaarlijkse opbrengst naar eerlijke initiatieven. Daarmee dragen we bij aan kansen voor anderen om te spelen en leren.

Neem contact met ons op