Wij schrijven, bouwen en geven vorm aan interactieve verhalen

Met relevante content streven we er samen met onze partners naar om de wereld een beetje mooier te maken. Wie kunnen daar nu beter bij helpen dan journalisten? Maar niet alleen! Wij geloven in interactie die gebruikers bij verhalen betrekt en vormen daarom een uniek team, opgebouwd uit designers, developers en journalisten. Samen maken we, met behulp van informatie, design en een vleugje entertainment, content pas echt speciaal.

Let's make information sexy, again
Let's make information connected, again
Let's make information rememberable, again
Let's make information fun, again
Let's make information sexy, again
Let's make information connected, again
Let's make information rememberable, again
Let's make information fun, again

ZWRTWT is een klein creatief bureau voor grote mediabelevingen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Wij werken graag samen en schalen ons team naar grootte van ieder project.

Mede-eigenaar & Creative

Erwin

Mijn passie is om producties te ontwikkelen waar de gebruiker echt iets aan heeft. Producties die de drempel voor de eindgebruiker verlagen. Bijvoorbeeld de drempel voor jongeren om hulp te zoeken, de drempel voor analfabeten om de taal beter te beheersen, maar ook de drempel voor gediscrimineerden om een melding te maken.

Mede-eigenaar & Storyteller

Samuela

15 jaar geleden ontdekte ik als beginnend journalist dat storytellers en developers veel te weinig samenwerken. Het is waardevol om te zien dat we daar bij ZWRTWT verandering in brengen. We hebben door de jaren heen mogen ervaren dat een combinatie tussen verhalen, design en interactiviteit inderdaad voor vuurwerk zorgt.

Partner in Creative Developing

Geert-Jan

Geert Jan en ZWRTWT vormen al bijna 10 jaar een team. Deze front-end developer is vooral goed in het bedenken en bouwen van onze innovatieve projecten. Samen ontwikkelden we ZWAPPY en maakten we online projecten voor o.a. NTR, Taalhuis Den Haag, de Boterhamshow en Deliveroo.

Partner in Storytelling

Daphne

Onze eerste ontmoeting met deze journalist en stadsgeograaf was in New York. Met een gezamenlijke passie voor grootstedelijke ontwikkelingen en stadsverhalen, werkten we samen aan projecten als Den Haag Meldt, Den Haag Fietst en Servicepunt XL.

Partner in Film

Menno

Wij werken met verschillende cameramannen, maar samen met Menno stonden we aan de wieg van onze interactieve videodienst. Naast erg Amsterdams, is Menno ook erg flexibel, erg betrouwbaar en erg kundig met bewegende beelden.

Unieke concepten

Bij ZWRTWT werken we op een duurzame manier. Dat is op verschillende vlakken terug te zien. Naast dat we ons zo veel mogelijk met de fiets verplaatsen, gaan we ook duurzaam met content om. Er is al zoveel informatie. Waarom zouden we dat allemaal in archieven opslaan om vervolgens telkens het wiel opnieuw uit te vinden? Wij zien juist dat de actualiteit vaak schreeuwt om onderbouwingen uit onderzoeken én uit het verleden. Daarom doen we eerst research en recyclen we informatie tot een uniek concept. De basis van een nieuwe contentspecial. Lees hoe we dit bij NPO Focus hebben gedaan.

Contentspecials

Onze contentspecials vallen niet alleen op door het design, maar vormen ook een effectieve manier om belangrijke boodschappen uit te leggen aan allerlei doelgroepen. Door uit te gaan van playful learning laten we kijkers spelenderwijs leren. Zo wordt de boodschap niet alleen gezien, maar blijft ook nog hangen.

Samen delen, samen spelen

We bouwen onze spel-elementen graag op een eerlijke manier. Daarom gaat een deel van onze jaarlijkse opbrengst naar eerlijke initiatieven. Daarmee dragen we bij aan kansen voor anderen om te spelen en leren.

Wij vertellen je graag meer over onze contentspecials Wij vertellen je graag meer over onze contentspecials
Neem contact met ons op